Monipuolinen valikoima laatutuotteita Suomesta ja ulkomailta

Kahvilassamme valmistetaan joka päivä makeita ja suolaisia tuotteita laadukkaista raaka-aineista. Myös kuumien juomien valikoimamme on runsas: maista tarkkaan valittuja laatukahveja Suomesta ja Italiasta. Oma leipomomme valmistaa päivittäin kahvisalonkiin tuoreita leivonnaisia, joihin käytämme vain parhaimpia, sesonkien mukaan vaihtuvia marjoja. Tarjolla on myös runsas valikoima leipätuotteita, kuten ciabatat ja quichet. Valikoimastamme myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavat löytävät runsaasti vaihtoehtoja.

Herkulliset kakut juhliin tai arkeen

Kahvilastamme löydät maukkaat leivonnaiset ja kakut. Piipahda Bulevardin kahvisalongissa, kun tarvitset kakun vaikkapa juhlia varten. Teemme tilauksesta kakkuja tarpeesi mukaan.

Kakut

Salaattibaarissa päivittäin tuore ja runsas valikoima

Salaattibaari on auki joka arkipäivä iltaan asti. Valitse iso tai pieni salaattipohja ja siihen täytteeksi savulohi, mozzarella, feta, vuohenjuusto, papusekoitus, kana, artisokka tai viikoittain vaihtuva täyte.

Salaattibaari

Tilaa myös kotiin, toimistolle tai juhliin

Valmistamme tilauksesta tuotteita myös erilaisiin tapahtumiin yrityksille ja yksityisille. Joka päivä tarjolla olevia tuotteita voit myös ostaa mukaan. Kun haluat tehdä tilauksen tilaisuuteesi, ota yhteyttä.

Täytetyt leivät